FACTOR85, nu direct vanaf de fabriek leverbaar!

FACTOR85 is uitsluitend online verkrijgbaar in onze webwinkel. De prijzen zijn zeer scherp en u kunt alleen vooraf betalen. De levertijd is standaard 5 dagen en u kunt de producten afhalen bij ons distributiecentrum in Uithoorn.

Wij leveren verpakkingen van 25ltr. (minimale afname 12 stuks op een pallet, vermeerderd met 1x 25ltr.), 200ltr. (minimale afname 1 stuks op een pallet of een 1.000 ltr. IBC.

Als u een bestelling plaatst wordt er automatisch een pallet (€ 12,60 excl. BTW), of een IBC (€ 153,- excl. BTW) in rekening gebracht. Nadat u afgerekend heeft nemen wij contact met u op om de exacte datum en tijd van de levering met u af te stemmen.

Uiteraard zijn wij bereid om u te ondersteunen bij calamiteiten of bijzondere situaties. Gebruik de knop SPOED om een e-mail aan te maken, wij nemen dan per omgaande contact met u op.

Wat is FACTOR85?

FACTOR85 is een kant en klaar mens- en milieuvriendelijk watergedragen middel speciaal ontwikkeld als hulpmiddel bij asbestsaneringen. Het impregneert asbesthoudende materialen en bindt asbestvezels.

FACTOR85 wordt bij voorkeur middels een lage druk vloeipomp aangebracht (zgn. gloriaspuit en/of rugspuit) Airless geëigende technieken zijn niet aan te bevelen. Door samengeperste lucht kunnen vezels losraken. FACTOR85 dient in voldoende arbeidsgangen aangebracht te worden tot volledige penetratie heeft plaats gevonden.

FACTOR85 heeft een hoog indringingsvermogen en reduceert het vrijkomen van asbest vezels tijdens en na sanering tot FACTOR85.

FACTOR85 is leverbaar in 2 uitvoeringen.


FACTOR85 rood: Vooraf (sanering binnen 5 dagen), en tijdens asbestsanering wordt het asbesthoudende materiaal behandeld.

Download hier de productinformatie

FACTOR85 blauw: Vooraf (sanering dezelfde dag), en tijdens asbestsanering wordt het asbesthoudende materiaal behandeld.

Download hier de productinformatie